Disclaimer

 

Algemeen

Elis Shiatsu, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 86541226 is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.elis-shiatsu.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

 

Inhoud van de website

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Elis Shiatsu streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Elis Shiatsu aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Elis Shiatsu niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Elis Shiatsu heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in shiatsu therapie te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van shiatsu therapie in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Elis Shiatsu kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

 

Medische diagnose

Deze website is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Elis Shiatsu publiceert kun je geen rechten ontlenen en je kunt ze niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

 

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@elis-shiatsu.nl